• Home
  • Online boekhouden
  • “Online boekhouden biedt de financiële administratie veel voordelen”

Online boekhouden

Administratiekantoor Runderkamp biedt aan haar klanten ook de mogelijkheid van online boekhouden met het programma Visma Teleboekhouden. Dit online boekhoudprogramma communiceert met het administratieprogramma Visma Accountview. Met deze online toepassing kunnen onze klanten meekijken met de administratie, zodat zij altijd een recent overzicht hebben van openstaande facturen en betalingen.

Online boekhoudprogramma voor online factureren

Online boekhouden biedt ondernemers goede mogelijkheden om met het online boekhoudprogramma zelf te factureren. Klanten ervaren veel gebruiksgemak bij het uitvoeren van de financiële administratie. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u ook zelf de administratie inboeken en betalingen uitvoeren. U hoeft dan bij de betalingen niet meer elke factuur afzonderlijk over te maken, maar u kunt deze aanvinken in het online boekhoudprogramma en naar uw bankomgeving importeren. Met 1 druk op de knop worden de facturen dan betaald.

Online factureren biedt veel voordelen

Bij online factureren verstuurt u uw facturen in uw eigen huisstijl, logo en eventuele persoonlijke teksten. U kunt de facturen altijd aanpassen aan uw eigen wensen. Iedere factuur wordt volautomatisch in uw online boekhouding verwerkt. Het maakt uw boekhouding een stuk makkelijker, eenvoudiger en overzichtelijker op deze manier.

Altijd uw actuele cijfers voorhanden

Bij online boekhouden heeft u in één oogopslag alle financiële overzichten voor u op het scherm. U ziet gelijk de openstaande posten, op basis van de ingevoerde financiële gegevens. Met deze actuele cijfers weet u op elk gewenst moment hoe uw financiële zaken er voor staan.

Mobiele scanner

Middels een app op uw smartphone kunt u een foto maken van uw contantbon. Deze foto komt dan direct in uw administratie terecht welke door onze administratie direct verwerkt kan worden. Deze foto kunt u digitaal terugzien in het administratieprogramma. 

Online boekhouden en de voordelen

  • Overal toegankelijk op elke locatie
  • Simpel bijhouden van uw administratie
  • Makkelijk te delen met uw administratiekantoor
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geschikt voor elke ondernemer
  • Uitstekende ondersteuning
  • Aan te passen op uw persoonlijke behoefte

Contactinformatie

Administratiekantoor Runderkamp

Bezoekadres
Wattstraat 2a
1131 JX Volendam

Postadres:
Postbus 264
1130 AG Volendam

0299 – 368 962
0299 – 368 322