• “De salarisadministratie uitbesteden scheelt u veel tijd en kosten”

Salarisadministratie

Administratiekantoor Runderkamp verzorgt ook de salarisadministratie voor het MKB. Voor diverse bedrijven in de omgeving voeren wij de salarisadministratie uit, zodat deze ondernemers zich kunnen focussen op hun ondernemerschap.

Salarisadministratie liever uitbesteden?

De salarisadministratie uitvoeren is voor veel bedrijven een tijdrovende bezigheid. Alle gegevens moeten maandelijks voor bepaalde data allemaal verwerkt zijn. Uw personeelsleden ontvangen graag op een vaste datum hun salaris. Allemaal werkzaamheden die u gemakkelijk aan ons administratiekantoor kunt uitbesteden. Hiermee bevordert u de continuïteit en kwaliteit van de salarisadministratieproces, zodat dit maandelijks gestructureerd blijft verlopen.

De salarisadministratie en fiscale regels

Naast de financiële administratie is de salarisadministratie een complex en tijdrovend proces. Regelmatig zijn er weer veranderingen en ontwikkelingen bij de belastingdienst of de overheid die van invloed zijn op de salarisadministratie. Rekening houdend met de wet- en regelgeving is het van belang dat alle actuele veranderingen direct worden doorgevoerd, om eventuele gemiste kortingsregelingen of subsidies te voorkomen. Administratiekantoor Runderkamp is altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen en kan dit gelijk voor u doorvoeren.

Kosten besparen en meer efficiëntie

Wij ontzorgen u graag door het efficiënt uitvoeren van uw salarisadministratie. Hiermee bespaart u kosten en dragen wij zorg voor de continuïteit van de uitbetalingen. Wij werken hiervoor met moderne salarisprogrammatuur en digitale gegevensuitwisseling. Waar nodig kunnen wij ook gegevens aanleveren voor de belastingdienst, werkgeversinstanties en verzekeringsmaatschappijen.

Salarisadministratie uitbesteden kent zijn voordelen

  • Geen kennis nodig van de complexe salarisadministratie
  • Kostenbesparing op de salarisverwerking en financieel personeel
  • Het salarisproces voldoet altijd aan de sociale- en fiscale wetgeving
  • Gegarandeerde continuïteit bij uitval of ziekte van personeel
  • Actueel advies bij veranderingen en fiscale zaken

Contactinformatie

Administratiekantoor Runderkamp

Bezoekadres
Wattstraat 2a
1131 JX Volendam

Postadres:
Postbus 264
1130 AG Volendam

0299 – 368 962
0299 – 368 322