• “Laat ons u ontzorgen met de financiële administratie en boekhouding”

Financiële administratie

Administratiekantoor Runderkamp is een ervaren administratiekantoor voor ondernemers en bedrijven die de administratie graag uitbesteden aan een goede en betaalbare boekhouder. Wij verrichten onze diensten voor klanten uit de regio, maar ook elders in het land. Hiervoor maken wij gebruik van alle moderne communicatiemogelijkheden en ons online boekhoudprogramma.

Financiële administratie uitbesteden?

Het bijhouden en verwerken van uw financiële administratie is wekelijks en maandelijks een tijdrovende en vaak stressvolle klus, die veel ondernemers graag zo lang mogelijk uitstellen. Zeker voor ondernemers is het belangrijk dat de administratie goed wordt bijgehouden. Uw personeel wil op tijd betaald worden, wellicht heeft u een salarisadministratie of heeft u hiervoor iemand nodig, maar u wilt hiervoor geen personeel aantrekken. Genoeg redenen om de financiële administratie uit te besteden.

Hulp bij uw administratie nodig?

Als bedrijf of zelfstandig ondernemer besteedt u het liefst al uw tijd aan uw klanten en het genereren van nieuwe opdrachten, salesgesprekken, uw marketingplan etc. De financiële administratie is vaak het laatste waar u uw aandacht aan wil besteden. Wij kunnen voor u de administratie invoeren, financiële rapportages en analyses maken, uw jaarrekening opmaken en uw aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting verzorgen.

Wat zijn uw voordelen?

  • Het bespaart u veel tijd en kosten
  • Niet meer zelf uren met uw neus in de boekhouding
  • U bepaalt zelf welk deel u wilt uitbesteden
  • Advies bij uw financiële en fiscale vragen
  • Geen loonkosten voor administratief personeel

Contactinformatie

Administratiekantoor Runderkamp

Bezoekadres
Wattstraat 2a
1131 JX Volendam

Postadres:
Postbus 264
1130 AG Volendam

0299 – 368 962
0299 – 368 322