• Home
  • Administratiekantoor

Administratiekantoor Volendam

Administratiekantoor Runderkamp is een administratiekantoor in Volendam voor ondernemers en bedrijven die hun bedrijfsadministratie liever uitbesteden. Met onze brede kennis van financiën, belastingzaken en het ondernemerschap, zijn wij tevens uw financieel adviseur voor al uw vragen en fiscale zaken.

Administratie uitvoeren te veel werk?

Het uitvoeren en bijhouden van uw administratie is een terugkomende tijdrovende bezigheid, waar de meeste ondernemers liever niet hun spaarzame tijd aan willen besteden. Bij ons is het mogelijk om uw administratie gedeeltelijk of volledig aan ons over te laten. Afhankelijk wat u in eigen hand wil houden of wilt uitbesteden, kunnen wij hier goede afspraken over maken.

Administratie uitbesteden is kosten besparen

Het grote voordeel van de administratie uitbesteden is dat u hiermee kosten bespaart aan administratieve- en financiële medewerkers die u niet meer hoeft in te huren of die bij u op de loonlijst komen te staan. Bovendien loopt u veel minder risico bij ziekte, hectiek of bij interne veranderingen of reorganisaties. Bij ons administratiekantoor is uw administratie in goede handen en u bepaalt zelf wat u bij ons onder wil brengen.

Waarvoor kunt u Administratiekantoor Runderkamp inschakelen?

• Het verzorgen van de financiële administratie
• Het verzorgen van de salarisadministratie
• Het verzorgen van de belastingaangifte

Overleg met ons welke administratieve zaken u bij ons onder wilt brengen. Wij geven hierbij advies, zodat u altijd een financieel partner heeft aan wie u bepaalde financiële ondernemerskwesties kunt voorleggen. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding van uw werkzaamheden, grote klanten in het buitenland en diverse fiscale zaken. Vraag ons gerust om maatwerk.

 

 

Contactinformatie

Administratiekantoor Runderkamp

Bezoekadres
Wattstraat 2a
1131 JX Volendam

Postadres:
Postbus 264
1130 AG Volendam

0299 – 368 962
0299 – 368 322